Босвелін: цілюща сила екстракту босвеллії

Категорії

Босвелин – ефективний протизапальний засіб, виготовлений на основі екстракту босвеллії. Завдяки вираженій протизапальній дії, цей препарат показаний при таких захворюваннях, як бронхіальна астма, виразковий коліт, хвороба Крона, остеоартрит. Механізм дії Босвелина заснований на блокуванні синтезу лейкотрієнів. На відміну від засобів з хімічним складом, Босвелін не викликає роздратування шлунково - кишкового тракту, покращує кровопостачання складів, відновлює цілісність судин.

Дія препарату

В ході численних досліджень було встановлено, що екстракт босвелії є потужним болезаспокійливим засобом. Курс лікування з використанням Босвелина дозволяє позбутися від набряклості і зменшити больові відчуття при ревматоїдному артриті. Також цей препарат пригнічує вироблення запальних молекул, запобігаючи руйнуванню хряща. Босвелин ефективно відновлює мікроциркуляцію у вогнищі запалення, бере участь в регенерації пошкоджених кровоносних судин, зменшує інтенсивність больових відчуттів. Застосовується як засіб для схуднення.

При прийомі всередину Босвелін надає відхаркувальну і антисептичну дію. Корисні властивості цього препарату обумовлені тим, що в ньому містяться ефірні масла (пінен, камфен), а також камедь, тритерпенові і босвеловие кислоти. Компоненти Босвелина покращують мікроциркуляцію в суглобових тканинах, полегшуючи доступ крові до вогнищ пошкодження і до опорно-рухового апарату.

Цінність цього засобу полягає ще й у тому, що він має властивості пригнічувати ріст патологічних мікроорганізмів, надає ранозагоювальну дію. Завдяки помірному седативній дії Босвелин рекомендується і як сосудоукрепляющее засіб.

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Протизапальна добавка від Віта Лайн (Vita Line).

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ФІО*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по Україні
Доставка по Україні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину