Екстракт журавлини

Категорії

Унікальними корисними властивостями, що допомагають позбутися від багатьох захворювань, екстракт журавлини славиться давно. Цілюща дія екстракту, як і самої ягоди, обумовлено багатим вмістом вітамінів груп С, В, Е, А також К1і РР. Крім вітамінів, він містить лимонну, яблучну, бензойну кислоту, а також глюкозу, фруктозу, біофлавоноїди та інші корисні речовини. Комплексна дія всіх цих компонентів робить екстракт журавлини ефективним загальнозміцнюючим, протизапальним і ранозагоювальним засобом.

Корисні властивості екстракту журавлини

Науково доведено, що екстракт журавлини є відмінним антибіотиком, який, на відміну від хімічних препаратів, не чинить негативний побічний вплив на організм. Він має здатність вбивати віруси, шкідливі бактерії і мікроорганізми. Крім того, цей препарат рекомендується як пробіотик, сприяючи розмноженню корисних бактерій. Завдяки цим властивостям, екстракт журавлини показаний для боротьби з кишковою паличкою, кандидозом, а також грибком з бактерією H. pylori, яка викликає розвиток виразки шлунка.

Ефективним препарат є і щодо вірусів грипу A і B, за рахунок чого він рекомендується при простудних захворюваннях. Завдяки вираженим антиоксидантним властивостям використовується екстракт журавлини і в боротьбі з серцево-судинними захворюваннями. Відзначено, що ягода журавлини захищає ротову порожнину від інфекцій і запалень, а також позитивно впливає на здоров'я очей. Антоціани, що містяться в екстракті, впливають на капіляри очей, сприяючи поліпшенню зору. Наявність органічних кислот в екстракті журавлини допомагає стимулювати секрецію шлункового соку, покращує травлення, ефективно бореться з розладами. Використовується цей препарат і для очищення організму, посилення обміну речовин.

Показання до застосування:

  • простудні захворювання, грип, ГРВІ;
  • анемія;
  • атеросклероз, серцево-судинні захворювання;
  • діарея, розлад травлення;
  • сечокам'яна хвороба;
  • венозні та шкірні захворювання;
  • інфекції сечовивідних шляхів;
  • очні захворювання.

Протипоказання

Екстракт журавлини є панацеєю від багатьох захворювань, але, незважаючи на це, він не рекомендується людям, що страждають від підвищеної кислотності, захворюваннями печінки. Також з обережністю екстракт журавлини рекомендується приймати і майбутнім мамам.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ФІО*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по Україні
Доставка по Україні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину