Гінкго Білоба: препарат для збереження молодості

Категорії

Як показують дані статистики, препарат Гінкго Білоба є одним з найбільш затребуваних в європейській медицині. Пояснюється це найширшим спектром корисних властивостей рослини – дерева Гінкго Білоба. Препарат має антибактеріальну, в'яжучу, протигрибкову, антиоксидантну і седативну дію, завдяки цьому він використовується для лікування різних захворювань.

лікувальна дія

найпотужніший вплив препарат на основі екстракту Гінкго білоба надає на кровоносну систему. Він зміцнює стінки судин, запобігає крихкість капілярів, нормалізує кровотік, тим самим захищаючи внутрішні органи від пошкоджень і запобігаючи інсульти та інфаркти. У комплексній терапії гінкго білоба використовується для стимуляції мозкового кровообігу, лікування мігрені та усунення інших проблем, пов'язаних з порушенням кровотоку. Оскільки цей препарат перешкоджає утворенню тромбів, то він рекомендується для лікування судинних захворювань, атеросклерозу. Застосовують його і для боротьби з променевою хворобою, гіпертонією, очними недугами.

Як потужний антиоксидант, Гінкго Білоба ефективно бореться з вільними радикалами і запобігає передчасному старінню, усуваючи поведінкові та психоемоційні порушення, які супроводжуються недостатністю судин головного мозку. Препарат сприяє насиченню киснем органів і тканин, що позитивно позначається на роботі серця. Завдяки цій особливості він стабілізує серцевий ритм, відновлює мозкову діяльність.

Корисні властивості гінкго білоба обумовлені тим, що цей препарат містить унікальні речовини - гінкголіди, проантоціанідіни і біофлавоноїди. Крім того, він багатий такими корисними для здоров'я мікро - і макроелементами як магній, залізо, кальцій, калій, фосфор та ін Рекомендується цей препарат і в якості додаткового джерела органічних кислот і глікозидів.

Гінкго Білоба в косметології

Застосовується екстракт Гінкго Білоба і в косметології. У складі косметичних засобів він використовується для запобігання старіння шкіри, усунення проблеми, що січеться і ефекту «апельсинової кірки».

Протипоказання

Препарат Гінкго Білоба не рекомендується приймати при виразці шлунка і гастритах. Протипоказанням для його застосування є також період вагітності і лактації. При індивідуальній непереносимості компонентів препарату використовувати його для лікування не слід.

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Нормалізує кровообіг дрібних судин, добавка від Віта Лайн (Vita Line).

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ФІО*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по Україні
Доставка по Україні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину