Глютамин: корисні властивості, показання

Категорії

L-глютамін - одна з найцінніших амінокислот, які містяться в організмі людини. Відноситься вона до умовно незамінних амінокислот. Хоча глютамін і синтезується організмом самостійно, але з-за хронічних захворювань, незбалансованого харчування, стресів або травм спостерігається дефіцит цієї речовини, тому потрібно застосовувати препарат L-глютамін, щоб компенсувати брак глютаміна.

Корисні властивості глютамина

Найчастіше глютамін використовується в якості харчової добавки для набору м'язової маси або ж як жіросжігателя для зниження зайвої ваги. Крім цього, препарат L-глютамін має масу інших корисних властивостей, завдяки яким він успішно застосовується для лікування багатьох захворювань. Будучи життєво важливим елементом для відновлення тканин кишечника, L-глютамін сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт.

Відомий L-глютамін і як нейромедіатор мозку, з допомогою якого можна поліпшити пам'ять і відновити життєву енергію. Також препарат сприяє обміну речовин, прискорює клітинну детоксикацію, стабілізує рівень цукру в крові.

L-глютамін для відновлення енергії

Глютамін – відмінний детоксикатор. Він очищає організм від аміаку, перетворюючи його надлишок в інші амінокислоти, цукор і сечовину. Важливо знати, що фізичні вправи скорочують кількість глютаміну в організмі. Надмірні навантаження можуть призвести до придушення імунної системи, тому слід застосовувати препарат L-глютамін, щоб запобігти дефіциту цієї речовини в організмі.

L-глютамін будує м'язи

L-глютамін є відмінною харчовою добавкою для поліпшення спортивних результатів, оскільки він відновлює енергію, підвищує витривалість і зміцнює фізичну силу. Як джерело енергії, L-глютамін допомагає м'язам працювати довше, покращує їх гідратацію. Після інтенсивного тренування відновлення в організмі глютамина займає кілька днів, тому важливо приймати його на регулярній основі.

L-глютамін спалює жир

науково доведено, що глютамін бере участь в секреції гормону росту людини. Крім цього, він підсилює метаболізм і покращує жиросжигающий ефект. Важливо також і те, що цей препарат пригнічує рівень інсуліну і стабілізує рівень глюкози в крові, дозволяючи організму швидше відновлювати захисні сили і нормалізувати рівень цукру в крові. Завдяки цій особливості глютамін рекомендується для діабетиків.

Як правильно приймати протеїн?

оптимальною добовою дозою глютаміну вважається 2-5 грамів (прийом два рази на день). Для тих, хто займається спортом, і кожен день інтенсивно тренується, рекомендується приймати до 10 грамів L-глютаміну (в кілька прийомів в день). Приймати препарат краще до і після тренування або ж вранці і ввечері. У нетренувальні дні слід дотримуватися такого ж режиму прийому. Прийом глютаміну можна доповнювати вітамінами групи B.

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Амінокислота в комплексі з вітамінами і селеном, добавка від Віта Лайн (Vita Line).

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ФІО*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по Україні
Доставка по Україні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину