Сила краси і як її зберегти? Масло ослинника!

Категорії

Сила краси і як її зберегти? Масло ослинника!

Любов до себе – це найважливіший життєвий ресурс, який є у кожної жінки, але не всі ми, на жаль, про це пам'ятаємо. Коріння такого дефіциту йдуть далеко в дитинство, необхідно довго і ретельно опрацьовувати життєвий ситуації, щоб зрозуміти і пригадати всю внутрішню структуру вашої краси, сили та гармонії. І тут на фізичному рівні вам допоможе препарат Масло ослинника, Масло примули вечірньої (Evening Primrose Oil). У скандинавських сагах примулу називали ключами богині Фрейї, що відкривають весну.

Масло примули вечірньої, масло ослинника

Препарат є складним натуральним комплексним препаратом, який має широкий спектр дії. При регулярному вживанні снижаетсявероятность виникнення інсультів, інфарктів. Він ефективно застосовується для профілактики і терапії склеротичних, серцевих і гормональних захворювань. Масло примули також буде корисно при діабеті і артриті, недугах сечостатевої системи. Масло так само зміцнює кістки, клітинні мембрани,  судини, робить краще склад крові, відновлює сон і здоров'я в цілому.

доглядайте за собою, дбайте про себе і свій організм, думайте про дітей і рідних. Наприклад, якщо у вас що-небудь болить, або десь в тілі напруга. Помасажуйте це місце, направте туди енергію, дихання, увагу загалом, подбайте про те місце, де вас турбує біль, щоб дискомфорт пройшов. Зосередьтеся на правильному харчуванні і підтримці організму в тонусі за допомогою масла ослинника.

Цікаво, що олію  примули вечірньої гінекологи призначають щоб стимулювати зачаття; вагітним перед пологами, щоб підготувати матку до активної роботи; для полегшення стану при ПМС і клімаксі.

Завдяки вмілому і правильному використанню даного препарату можна вилікувати деякі жіночі захворювання, підвищити імунітет, оздоровити шкіру і волосся, підтримувати молодість, здоров'я, а також красу всього тіла, у цьому частково полягає любов до себе.

Станьте на шлях любові до себе разом з Масло ослинника, Масло примули вечірньої (Evening Primrose Oil).

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Джерело поліненасичених жирних кислот, добавка від Віта Лайн (Vita Line).

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ФІО*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по Україні
Доставка по Україні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину