Падає зір, втомлюються очі? Допоможе Віта Візіон!

Категорії

В наші дні, як ніколи, зір піддається постійному ризику. Перше – це звичайно екологія і щоденна робота за комп'ютером, саме вона змушує очі особливо сильно напружуватися і більше того, ми зовсім перестали помічати, наскільки близько вони часто знаходяться біля екрану смартфона, планшета і всіх гаджетів; друге – малорухливість і неповноцінне харчування. Під впливом цих факторів зір швидко погіршується, а очі вважаються найактивніше працюючим органом людини. Звичайно, повністю відмовитися від смартфонів і інших пристроїв не вийде. Але можна знизити їх негативний вплив. Наприклад, використовуйте спеціальні програми для читання, робіть гімнастику для очей, але цього недостатньо, адже виникає різка необхідність підвищити міцність системи зору, використовуючи вітамінні комплекси,з вмістом важливих речовин, які допоможуть знизити негативні наслідки впливів на очні яблука. Запам'ятайте, 80% всіх випадків порушення зору можна запобігти або вилікувати.

Віта Візіон являє собою комплексний засіб, що поліпшує зір, зміцнює сітківку, рогівки і кришталик ока. Зображення предметів, які ми бачимо, залежить від сітківки, світлочутливої частини ока, щоб уповільнити процес старіння, потрібно регулярно їсти продукти, що містять вітамін А тому до складу даного засобу входять Вітаміни групи А, а так само амінокислоти, лютеїн, бета-каротин, які підтримують необхідний рівень обміну речовин очної сітківки та її відновлення. Особливо в осінній і весняний час сітківка потребує харчування, адже в цей час їй доводиться витрачати більше зорового пігменту, ніж зазвичай. На допомогу так само прийде  препарат Віта-Візіон, який містить глютатіон, що підтримує роботу циліарного апарату та інших окулярних м'язів.

Тут кожен вирішує для себе, що йому важливіше: ходити постійно в окулярах, лінзах, читати в них і працювати, носити завжди або тимчасово. Але головне вчасно підтримати Ваш втомлений погляд. Вітаміни подібного роду дуже важливі як для розвивається дитячого організму, так і для людей похилого віку і будуть актуальними людям, які багато працюють. Одна капсула здатна забезпечити очне яблуко вітамінами на цілий день.

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Засіб для поліпшення зору від Віта Лайн (Vita Line).

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ФІО*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по Україні
Доставка по Україні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину