Биозим: фармакологічні властивості, склад

Категорії

Биозим: фармакологічні властивості, склад

Биозим – високоефективний засіб, що надає виражену протизапальну, імуномодулюючу та травне дію. Виготовлений на основі компонентів рослинного і тваринного походження, Биозим є цінним джерелом ферментів, тому він компенсує недостатність зовнішньосекреторної функції підшлункової залози, прискорює виведення токсичних продуктів, полегшує процес травлення. У Биозиме містяться папаїн, целюлоза, хімотрипсин, ліпаза, трипсин та інші речовини, які сприяють розщепленню жирів, білків і крохмалю, покращують загальний стан шлунково-кишкового тракту.

Корисні властивості

у порівнянні з іншими ферментними препаратами, Біозим містить у 10 разів більше такої активної речовини як бромелайн, що робить його більш ефективним у дії. Крім того, препарат характеризується високими протизапальними і знеболюючими властивостями, не викликає побічних ефектів, що властиво синтетичним препаратам. Корисні властивості Біозиму обумовлені і тим, що в його склад входить солодка, що проявляє антигістамінну і протизапальну активність.

завдяки унікальному складу Біозим володіє широким спектром дії. Він рекомендується для лікування:

  • захворювань шлунково-кишкового тракту;
  • хвороби Бехтерева, ревматоїдного артриту;
  • запалень дихальних шляхів;
  • запалень сечостатевої системи;
  • тромбофлебіту, облітеруючого ендартеріїту;
  • розсіяного склерозу;
  • лімфатичних набряків;
  • виразкового коліту;
  • гінекологічних захворювань;
  • мастопатії;
  • післяопераційних запальних станів та інших недуг.

 в цілому дія Біозиму на організм проявляється в зміцненні імунітету, нормалізації в'язкості крові і мікроциркуляції, в поліпшенні харчування тканин корисними речовинами. Науково доведено, що завдяки своїм корисним властивостям препарат Биозим успішно справляється з недугами запального характеру, а також із захворюваннями, викликаними зниженням імунітету і поганим обміном речовин. До того ж, численні позитивні відгуки про Біозим характеризують його як один з найпопулярніших препаратів від компанії Vitaline.

В цілому дія Біозиму на організм проявляється в зміцненні імунітету, нормалізації в'язкості крові і мікроциркуляції, в поліпшенні харчування тканин корисними речовинами. Науково доведено, що завдяки своїм корисним властивостям препарат Биозим успішно справляється з недугами запального характеру, а також із захворюваннями, викликаними зниженням імунітету і поганим обміном речовин. До того ж, численні позитивні відгуки про Біозим характеризують його як один з найпопулярніших препаратів від компанії Vitaline.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ФІО*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по Україні
Доставка по Україні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину